http://el-greco-gr.blogspot.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει. Γ. Σεφέρης

Μετάφραση - Translate

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ενωθείτε Ελληνίδες και Έλληνες και δεν πρόκειται να μας νικήσουν όλοι οι άνθρωποι στη γη κι μαζευτούν όπως μας λέει ο Ηρόδοτος,

Ο Alexios Fotopoulos


Συμπατριώτες μου ενωθείτε δεν μπορεί να μας νικήσει κανείς αν είμαστε ενωμένοι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, απλώς όσοι ψηφίζουν ΟΧΙ βασίζονται στην ελπίδα κι όσοι ψηφίζουν ΝΑΙ βασίζονται στο φόβο παρακινούμενοι από τους δανειστές που θέλουν να κάνουν ότι θέλουν, που δεν σέβονται την εκλεγμένη από το λαό μας κυβέρνηση, και θέλουν επαναφέρουν στην εξουσία το διαφθαρμένο πολίτικό μας σύστημα που μας διοικούσε έως σήμερα.

Ξυπνήστε και ενωθείτε συνειδητοποιείστε ότι είμαστε ψυχές, η ψυχή θέλει την αλήθεια για να ζήσει, θέλει την ελπίδα την αγάπη για να τραφεί. Το ψέμα, η επικέντρωση στο εγώ, στη διαφθορά τρέφεται μόνο από το φόβο και μας οδηγεί εκεί που έχουμε οδηγηθεί, στην μιζέρια την εξαθλίωση. 
Αν κάποιος έβλεπε προσεκτικά χθες τι δύο συγκεντρώσεις θα έβλεπε ότι τα πρόσωπα των ανθρώπων που ήταν στη συγκέντρωση του ΟΧΙ ήταν φωτεινά γεμάτα αγάπη, ελπίδα, φως, ενώ τα πρόσωπα των ανθρώπων που ήταν, αλλά και μιλούσαν στη συγκέντρωση του ΝΑΙ ήταν σκυθρωπά, χωρίς ελπίδα, διότι στηρίζονταν στο φόβο, στο ψέμα, διότι είχαν υποκύψει στον εκβιασμό την παραπληροφόρηση. 

Αγαπητοί φίλοι ενωθείτε, αντισταθείτε στους οικονομικούς μας κατακτητές, οι οποίοι στηριζόμενοι σε όλους που κυβέρνησαν, υποσχόμενοι τους ότι θα τους φέρουν στην εξουσία σας παραπλανούν. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, όλοι θέλουν την Ευρωπαϊκή ένωση, το δημοψήφισμα δεν γίνεται για το ευρώ ή δραχμή που σας παραπλανούν αυτοί που θέλουν να ρίξουν την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση για να επανέλθουν στην εξουσία και να εξυπηρετήσουν τα ίδια τους συμφέροντα όπως έκαναν 40 χρόνια. Χρησιμοποιούν όλα τα κανάλια που ανήκουν σε επιχειρηματίες που μας απομυζούν και μας απομυζούσαν τόσα χρόνια για να σας φοβίσουν να σας παραπλανήσουν για αυτό ψηφίζεται. 
Το ΝΑΙ είναι ότι δέχεστε άνευ όρων ότι θα πουν οι δανειστές το παραδέχονται πλέον και οι Ευρωπαίοι όπως ό Ντάισεμπλουμ που δήλωσε: «Το δημοψήφισμα ουσιαστικά γίνεται για το εάν αν οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να δεχθούν επώδυνη λιτότητα» στο πρακτορείο Dow Jones, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, 
Κανένας νοήμων άνθρωπος αν δεν είχε παραπλανηθεί δεν θα ήταν με το ναι. Είναι δυνατόν να ψηφίζουν να τους βάλουν πιο σκληρά μέτρα; Είναι δυνατόν να ψηφίζουν ναι να τους κόψουν την σύνταξη; Είναι δυνατόν να του λένε δεν θα φορολογήσω τους πλούσιους και θα διπλασιάσω σχεδόν το ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, ΟΧΙ μόνο με τα ψέματα και το φόβο ψηφίζει κάποιος ναι τον απειλούν μην χάσει τα λεφτά του, δεν θα τα χάσει κι εξηγώ γιατί, του λένε ότι τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις είναι ψέματα. Η Ευρώπη έχει και κανόνες δεν μπορούν να συμβούν αυτά, μονο οι παραπλανημένοι και οι φοβισμένοι ψηφίζουν ναι, το ερώτημα δεν είναι ναι ή όχι στην Ευρώπη ολοι θέλουμε την Ευρώπη και το ευρώ, το ερώτημα είναι αν δέχεστε άνευ όρων την παράδοση μας στους δανειστές ή όχι αυτό είναι το ερώτημα. Το ψέμα είναι σκοτάδι σαν άνθρωποι είμαστε ψυχές είμαστε φως, λένε ψέματα στον Ελληνικό λαό, τόσα χρόνια ζούσαμε στη μέσα στον ψέμα, στο εγώ την αρπαγή, σας το έγραψα πριν μερικά χρόνια, ότι πρέπει να βγάλουμε πατριώτες άφθαρτους, τους βγάλαμε κι ολα τα κέντρα εξουσίας συνεργαζόμενοι με τους οικονομικούς κατακτητές μας θέλουν να τους βγάλουν από τη μέση, δεν το βλέπετε. Οι άνθρωποι είναι υπέρ του ευρώ, και μόνο υπέρ του ευρώ το δημοψήφισμα δεν είναι ευρώ η δραχμή όλοι οι παραπάνω μας λένε ψέματα, σηκώστε το κεφάλι ψηλά, θα νικήσουμε θα μείνουμε και στην Ευρώπη, άλλωστε εμείς είμαστε η καρδιά της και στο ευρώ.
Ενωθείτε Ελληνίδες και Έλληνες και δεν πρόκειται να μας νικήσουν όλοι οι άνθρωποι στη γη κι μαζευτούν όπως μας λέει ο Ηρόδοτος, ενωθείτε βασίστε την απόφαση στην ελπίδα, την αλήθεια, τη χαρά, το φως, την αγάπη κι όχι το φόβο, ο φόβος που μας δημιούργησαν με τη διακοπή ρευστότητας οι οικονομικοί κατακτητές μας δεν περνά στους Έλληνες, θα αντισταθούμε θα κάνουμε θυσίες αλλά θα νικήσουμε, θα ξαναφτιάξουμε το μέλλον των παιδιών μας ήλθε η ώρα να απαλλαγούμε από τη σκλαβιά και να ζήσουμε ελεύθεροι. Τη Δευτέρα ξημερώνει μια νέα ημέρα, που με το μήνυμα που θα πάρουν θα μας σέβονται όλοι.
Είμαι πάντα δίπλα σας για να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε εμείς και η πατρίδα μας στο φως.

Στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr θα βρείτε άπειρα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να πετάξετε από υγεία και χαρά.
Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας Spiritual Healer
~~~~~~~~~~~~~~~
τηλ: 6977349766, 6909193329, 210-3387000, (όταν είμαι Κύπρο 99260081), Facebook: Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος ή Alexios Fotopoulos-b, ομάδα: "Έτσι Γίνεται το Θαύμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου